Föreställningar

FÖRESTÄLLNINGAR

JAG VILL VA EN FLOD

En musikalisk monolog


I denna konsertföreställning av och med Jonna Hylén är mellansnacket inte det torftiga utrymmet mellan låtarna utan snarare föreställningens kärna.


Hemmahörande.

En liten dos hyckleri.

Drömlik fantasi.


Bokningsbar

DOM HAR JU ALLT

En monolog om hämnd


Monologen svävar i gränslandet mellan förståelse, förlåtelse och hämnd. När det katastrofala inträffar uppstår frågan - vems fel är det?


Håkan Borgsten medverkar och Manda Stenström har skrivit manus.


Premiär nov 2021

ETT DRÖMSPEL

Av August Strindberg


Sommarteater i Östersund.


Du ska inte behöva åka bort för att se en klassiker. I det långsiktiga projektet Sommarteater i Östersund har vi som mål att ta klassikerna till en scen i Östersund. I juli 2022 sätter vi upp August Strindbergs

"Ett drömspel". Uppsättningen är ett samarbete med Teater Barda. 


Premiär 29 juni 2022

HEMSKA HISTORIER

Skräckfylld berättarföreställning


Hemskt välkomna till en mysryslig och nervpirrande berättarföreställning för både barn och vuxna. I Hemska historier får du möta såväl välkända barnskräckisar, klassiska internet-skrönor till nyskrivna berättelser med skräcktema.


Bokningsbar

TISDAGSKOSSAN
Musikteater för barn


 En rolig musikteater för barn och barnfamiljer, från 4 år. Baserad på författaren Daniel Edfeldt och illustratören Bettina Johanssons bok med samma namn. Ni möter busiga Vera, Lill-Anton och kossan såklart!


Bokningsbar

DU STACKARS BARN

Musik- och dockteater för barn

Föreställning på repertoar.


Möt Allan Edwalls klassiska barnramsor på ett helt nytt sätt. Ensemblen river av sedelärande råd och ramsor för barn och andra i ett rasande tempo. Till hjälp har de bland annat fejk-opera, tango, jazz, dansband och folkmusik i en salig blandning.


Bokningsbar